Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı

İSTANBUL KENTSEL DÖNÜŞÜM DERNEĞİ olarak Kentsel Dönüşüm Kapsamında tüm ihtiyaçlarınıza, aklınızdaki tüm sorulara uzmanlarımız cevap veriyor.

• Kentsel dönüşüm nedir?
  • Kentsel dönüşümden nasıl yararlanırım?
  • Kentsel Dönüşüm Hangi Yapıları ve alanları kapsıyor?
  • Binam için Deprem Risk Raporu Nasıl alırım?
  • Bina Deprem Risk Raporu’nu T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ONAYINI Nasıl  Alabilirim?
  • Bina Ortak Karar Protokolü nedir?
Bu Protokolü Kim hazırlar?
  • Kentsel Dönüşüm Kredisi veya Kira yardımı nasıl alırım?
Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? Faiz ve geri ödeme koşulları nelerdir?
  • Binamın Yeniden İnşaatı ve Güçlendirme Uygulaması için Belediyeden nasıl ruhsat alırım?
  • Binamın yeniden inşaatını veya takviye güçlendirmesini nasıl, ne kadar maliyet ile ve kime yaptırabilirim?
  • Müteahhit ile anlaşırken nelere dikkat etmeliyim ve inşaat yapım sözleşmesinde neler olmalı?
  • Binamın inşaatı sırasında Yapı Denetim Şirketinin görevi nedir?
  • Binam tamamlandıktan sonra İSKANLI TAPULARIMIZI nasıl alırız?

Apartman veya Site Yönetimi olarak Kentsel Dönüşümden yararlanmaya karar verdiniz ve bu konuda daha detaylı bilgi almak istiyorsunuz ve kime başvuracağınızı bilmiyorsunuz. İSTANBUL KENTSEL DÖNÜŞÜM DERNEĞİ Uzmanları ile Kentsel Dönüşüm kapsamında sizlere danışmanlık veriyor.